Karma Healing

Heb je blokkades in je leven? Deze kunnen veroorzaakt worden en verbonden zijn met een Karmische gebeuren, of met een Angst, Fobie, of Fascinatie. Heb je ergens een Angst of een Fobie over, die jezelf niet kunt verklaren  hoe die is ontstaan bijvoorbeeld angst voor naalden, voor het vliegen, voor liften, voor water of voor vuur, voor het donker. 

Dan geven de Engelen aan dat er een Karma Healing gegeven mag worden met uw toestemming. De Engelen brengen ons naar de Bron van de blokkade. Dit is vaak een situatie uit uw vorige leven, die nog niet goed is afgerond en gemeesterd.  Het kan dan zijn dat u dit heeft meegenomen vanuit uw vorige leven, naar uw huidige leven, om het hier wel te kunnen helen en te meesteren en jezelf en anderen te vergeven.

Heb je een Fascinatie die extreme vormen aan neemt waar jezelf of je omgeving last van heeft en je wilt hier iets aan doen. Ook hiervoor kunnen de Engelen een Karma Healing geven.

Een Karma Healing wordt ondersteund of afgerond met een Engelen Healing. Jezus en de Aartsengelen Michaël, Rafaël, Raziël ondersteunen dit proces.

2022 Herfst Korting van september t/m 21 december op een Karma Healing
€50,- ipv € 69,-
Combi korting Karma Healing met Engelen Kaart Reading € 100,- ipv € 135,-

Afspraak maken