Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief van Nirwana en Engelenpad

Praktijk van Natuurlijke Geneeswijzen en Spirituele Ontwikkeling 

 

Beste lezer,

Eindelijk kwam toch de herfst in ons land en dat is goed, ik hou van ons land met de beleving van de vier seizoenen. Ook al wil dat zeggen dat de schemer zich weer eerder aandient. Tijd om je minder naar buiten te richten maar meer naar binnen bij jezelf, in je huis.  Voor de meerderheid toch de tijd van kaarsjes aansteken, huis versieren voor Sinterklaas en voor Kerstmis en cadeautjes kopen.  Maar het samenzijn is toch wel het belangrijkste, dat geldt voor iedereen daarom is het uitnodigen van mensen die alleen zijn zo belangrijk, niet alleen met deze feestdagen maar het hele jaar door. Ook al willen sommige mensen hun huis niet uit dan is het brengen van een feestmaal, en dat hoeft echt niet de kwaliteit hebben van een top kok, een gebaar van aandacht en liefde.

Deze periode richting het einde van het jaar is ook de tijd van terug kijken na het afgelopen jaar maar ook vooruit kijken naar 2019. Heb je nieuwe plannen? of ga je juist een stapje terug?, net als ik, verdere uitleg bij de workshops. Ook het uit kiezen welke zorgverzekering je gaat nemen of blijf je bij dezelfde? Wil je gebruik blijven maken van de vergoedingen van mijn behandelingen, qua natuurgeneeswijzen dan is het ook belangrijk om in mijn nieuwsbrief hierover verder te lezen.

 

Engelen Healing

Een Engelen Healing is bedoeld, zoals ik het altijd zelf zeg: 
"Een Healing geeft een lichaam de mogelijkheid om zich te verlossen van Aardse angsten, remmingen, pijnen en Karmische blokkades zodat de Ziel kan doorgroeien, op de trilling van de Bron" Voor de gene die voor het eerst komen, geven sommige aan dat ze het wel spannend vinden om een Engelen Healing te ondergaan. Ik kan ze dan gelijk geruststellen want tijdens een Engelen Healing wordt er niets gedaan wat de cliënt niet wilt.  De Engelen respecteren, juist de VRIJE WIL van ons allemaal dus ook tijdens een Healing.  Engelen helen opdat moment wat goed voor je is, op het juiste moment en op de juiste trilling, allemaal met de trilling van onvoorwaardelijke liefde.
Wanneer kom je voor een Healing?: *Als opschoning om energetische banden met mensen, beloftes & geloften, plaatsen en situaties te verbreken.
*Wanneer je bepaalde angsten hebt die je dagelijks leven toch belemmeren enkele voorbeelden zoals, straatvrees, angst voor gesloten ruimtes ( lift ) maar ook voor bijvoorbeeld voor maskers, bepaalde dieren en vliegangst. Zeker wanneer je in dit leven, juist geen nare ervaring hiermee hebt meegemaakt. 
*Maar ook innerlijke boosheid die je niet kunt plaatsen.
*Lichamelijke en psychosomatische klachten
*Wanneer je voelt dat je niet in balans bent en niet goed geaard. Vooraf aan de Engelen Healing zorgen de Engelen en ik voor een Veilige Omgeving zodat ik alleen de boodschappen, adviezen van de Engelen doorkrijg om gelijk erna te handelen en wat uitgesproken mag worden ook gelijk wordt uitgesproken en uitgelegd aan de cliënt. Ook na de Healing word je goed geaard. Het is prettig om na een Healing geen drukke agenda te hebben omdat een Healing nog doorwerkt is het goed om even rustig aan te doen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op: https://engelenpad.nl/healing/engelen-healing/   Maak je een afspraak meldt je dan aan met de code: NBdec19 dan krijg je 15% korting op een Engelen Healing van een half uur. Geldig in de maanden december en januari.

 

Cursussen die ik gevolgd heb en nog op de planning staan.

 Op 20 september heb ik bij, By Touch opleiding de bijscholing: "Voetreflexologie na kanker" maar voor de helft kunnen bijwonen omdat ik mij niet lekker begon te voelen. Een lieve collega heeft mij toen naar huis gebracht. Daarom gaan wij samen op donderdagmiddag 31 januari de andere helft inhalen. Daarna wordt deze ontspannen, specifieke voetreflexbehandeling toegevoegd aan mijn behandelingen.  

 

De cursus "Schouderklachten, massage en therapie" bij Myos opleiding gevolgd:
Opnieuw een leerzame, vruchtbare dag gehad omtrent schouderklachten en de plan van aanpak qua therapie en massage. Fijn om een uitbreiding te hebben qua kennis, inzichten en massagetechnieken.
Meer informatie kun je vinden op: https://jouwnirwana.nl/web/schoudermassage/

 

 

 

Op 12 en 26 januari en 9 februari ga ik de 3-daagse cursus volgen "Gewichtsbeheersing" van Total Health.
In de vorige nieuwsbrief heb ik daar al wat overgeschreven. Meer informatie in mijn volgende nieuwsbrief ( februari/maart 2019 ). Houd na 9 februari mijn website in de gaten want vanaf die datum wordt meer uitleg hierover gegeven onder de tab 'Reflexologie' en wordt deze behandeling gegeven in mijn praktijk.

Zaterdag 30 maart ga ik een Basis Cursus Cranio doen samen met enkele collega's om een nieuwe ervaring op te doen, bij Upledger opleiding in Oudewater. Ben benieuwd wat deze dag mij, weer aan ervaring gaat brengen.

Zoals je kunt zien blijft Praktijk Nirwana in beweging. Samen met enkele collega's van mijn Intervisie groep houden wij elkaar op de hoogte over belangrijke en interessante cursussen aanbod. Het is heel prettig en fijn om dit samen te doen.

Cursussen die ik tot en met maart 2019 geef: 


Kijk voor meer informatie op:
https://engelenpad.nl/cursussen/cursussen/ of op
https://jouwnirwana.nl/web/ontspannende-voetreflex-behandeling/
https://jouwnirwana.nl/web/hand-reflexmassage/

Ik verheug mij er op om je te zien op één van mijn cursussen.
Vragen?  neem gerust contact met mij op.


 

Boek Tip

Graag wil ik dit boek onder de aandacht brengen. " De synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen " Het is geschreven door Elizabeth Louise Hutjes.
Mineralen zijn zo belangrijk voor ons lichaam voor aanmaak van bij voorbeeld vitaminen, enzymen, antioxidanten, aminozuren, eiwitten en hormonen.
Daarom is het belangrijk om die mineralen die de basis en opbouw vormen van alle mineralen en daarmee ook de aanmaak van alle vitaminen, enzymen….voldoende in je lichaam te hebben, anders kan er te korten ontstaan doordat bijvoorbeeld vitamines hun werk niet kunnen doen en alleen worden opgeslagen wat weer belastend is voor het lichaam en zware metalen niet worden verwijderd uit het lichaam.
ISBN 9789082910803

 

 

 

 

 

 

 

TIP

Masseer regelmatig de Galblaas Meridiaan dan wel Galblaas 21  ( zie * op de foto ) want dit punt geeft verlichting bij pijn, nekstijfheid, schouderspanning en hoofdpijn. Ga met je middelvinger langs je nekspier naar beneden dan kom je uit op het punt waar je bh-bandje of hemdje  zit. Het voelt aan als een kuiltje.Het zit aan beide kanten van het lichaam.

Succes!

Engelen Jaar reading

Een Engelen Jaar Reading is een speciale Engelen Reading op een speciaal moment in het jaar of in je leven. Als we richting december gaan dan wordt er vaak terug geblikt wat er de afgelopen jaar aan gebeurtenissen aan ons is voorbij gekomen maar ook kijken we graag uit naar een nieuw fris jaar wat aanvoelt als een nieuwe start, een nieuw begin om nieuwe kansen te creëren.

Tijdens deze Engelen Jaar Reading van 1 uur wordt er per maand een thema besproken, doorgegeven door de Engelen, om zo jou de beste kansen en opties te geven om van 2019 een geslaagd jaar te maken.
Wil je een geslaagd jaar hebben met je werk, relatie, liefde, gezondheid, nieuwe baan, financiën, familie, maak dan voor november, december of januari bijtijds een afspraak.
In deze maanden kost een Engelen Jaar Reading € 105,- i.p.v. € 125,-

Een Engelen Jaar Reading geef je nieuwe en/ of verdiepende inzichten, op de vraag waar jij antwoorden op wilt hebben.

Ook een speciaal cadeau voor een bijzonder iemand.

 

Engelen Jaar Reading korting is nog geldig.

 Een Engelen Jaar Reading is een speciale Engelen Reading op een speciaal moment in het jaar of in je leven. Tijdens deze Engelen Jaar Reading van 1 uur wordt er per maand een thema besproken, doorgegeven door de Engelen, om zo jou de beste kansen en opties te geven om van 2019 een geslaagd jaar te maken. Wil je een geslaagd jaar hebben met je werk, relatie, liefde, gezondheid, nieuwe baan, financiën, familie, maak dan in december of januari bijtijds een afspraak. In deze maanden kost een Engelen Jaar Reading € 105,- i.p.v. € 125

 

Minder Engelen Basis cursussen

Aankomend jaar doe ik even een stap terug in het geven van de 4 Engelen Basis cursussen. Het voelt goed om na een aantal drukke jaren in werk en privé, minder weekenden te gaan werken. Normaal gaf ik 3 blokken van 4 cursussen, nu in 2019 nog 1 blok van 4 cursus dagen.  In het weekend van 25 en 26 mei 2019 geef ik de 'Engelen Basis Kennis' en 'Engelen Kaart Reading'. Op 22 en 23 juni 2019 worden 'Manifesteren Met Engelen' en 'Helen Met Engelen'  gegeven. Ik blijf wel de 'Aquarius Angels Healing' weekend cursussen geven. Dit geef mij de ruimte om tot verdere ontplooiing, groei te komen en te gaan genieten van onze 4 kleinkinderen.
Het blijft bijzondere cursussen om te geven, vooral om bij cursisten te zien hoe zij bij elke workshop meer vertrouwen krijgen in hun energetische groei.  

Zorgverzekeraar CZ

Zorgverzekeraar CZ heeft verschillende disciplines uit de complementaire- alternatieve zorg - natuurgeneeswijzen gehaald.  Door vele Beroepsverenigingen en door de overkoepelende orgaan RBCZ wordt hier tegen geagiteerd omdat deze disciplines helemaal voldoen aan de eisen en voorwaarden die alle zorgverzekeraars hebben opgesteld om vergoed te worden. Natuurgeneeswijzen Reflexzonetherapie wordt door CZ in 2019 vergoedt. Alleen met een andere code op de factuur. Graag doorgeven als je bij CZ zit of dat je net bent overgestapt naar een andere zorgverzekeraar.

 

Tarieven

Kijk eind december voor de nieuwe tarieven van 2019 op www.jouwnirwana.nl

 

Laten we "samen"

Samen proberen onze lichtjes te laten schijnen.
Leren elkaar, helpende handen te reiken.
Rondom ons de vrede bewaken
om "samen" deze Wereld een stukje beter te maken!


 

Nieuwsbrief

Volgende nieuwsbrief kun je in Februari / Maart 2019 verwachten.
Heb je vragen of wil iets weten neem gerust contact met mij op.

Warme groet van,
Elian Besselink – Geerlings
Grote Kamp 22
6662 TC Elst
Mobiel: 06-40256214
www.jouwnirwana.nl
www.engelenpad.nl

Volg en Like mijn Facebook pagina:
Praktijk Nirwana - Het Engelenpad