Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief van Nirwana en Engelenpad

Praktijk van Natuurlijke Geneeswijzen en Spirituele Ontwikkeling 

 

Beste lezer,

De vakantieweken liggen voor de meeste van ons alweer achter ons. Over te weinig zonuren niets te klagen gehad. De warmte en de hitte was voor de één heel goed te doen voor de ander juist teveel van het goede. Nu we weer een start hebben gemaakt met ons werk, studie en andere bezigheden, is het ook een goede periode om te kijken, waar je nu staat en waarin je in het najaar nog aan wilt werken.
Wat heb je nodig om in balans en goed gegrond te blijven, je krachtig te voelen?
Op welk gebied wil je meer "voeding" tot je nemen?, fysiek, geestelijk ( mentaal en emotioneel ), energetisch of spiritueel?
Zelf ben ik nu voor persoonlijke groei een nieuwe digitale bijzondere energetische/ spirituele cursus aan het volgen en heb ik voor mijn praktijk aangemeld voor interessante cursussen, die een goede aanvulling en verdieping geven aan mijn behandelingen.
Ik verheug mij altijd op een nieuwe beleving, ervaring, kennis, verdieping en ontmoetingen tijdens deze cursussen. Ik wens je het zelfde toe als je deze stap gaat zetten maar probeer ook eens buiten je comfortzone nieuwe stappen zetten.
Het is nu de tijd om je zelf onder te dompelen in nieuwe ervaringen en positieve energie.

 

Wicca cursus

Sinds kort ben ik de digitale Wicca cursus Eerste Graad aan het volgen van mijn collega Annelies Hoornik. 
Wicca is juist de vrouwelijke tegenhanger van de mannelijke energie van de Engelen waar ik nu mee werk. Het is goed om balans te vinden tussen de mannelijke en vrouwelijke energie  en ook om niet alleen verbinding met het Universum te hebben maar nu ook met de energie van de natuur.

In deze cursus leer ik hoe de jaargetijden mij beïnvloeden en om mijzelf een betere verbinding met de natuur en haar energetische getijden te laten maken, zoals bijvoorbeeld; Volle Maan ritueel.
Zo leer ik de goddelijke archetypes persoonlijker kennen en leer ik eeuwenoude principes en energieën te gebruiken in mijn dagelijks leven om zo meer grip, innerlijke rust en te controle te krijgen op de bewuste en onbewuste energieën om mij heen.

Elke les bevat oefeningen, achtergronden, kleine ritueeltjes en magische energiewerk.
Er wordt vanzelfsprekend uitsluitend met witte magie gewerkt.  
Ik vind het fijn om met nieuwe verbindingen, energieën, kennis, aan de slag te gaan ook al ligt Wicca, voor een ander, niet zo gauw voor de hand maar dit is weer zo'n  prikkel om verder te kijken, te leren en te doen wat buiten je comfortzone ligt.
Ik houd je op de hoogte in mijn volgende nieuwsbrief.

 

Spirituele beurs.

Op zondag 30 september sta ik op de Spirituele beurs in de Poort van Doorwerth van 11:00 tot 17:00. Adres: Mozartlaan 2 in Doorwerth. Wil je kennismaken met mij en je Engelen via een Engelen Reading of  Aquarius Angels Healing dan ben je van harte welkom. De entree is gratis maar voor de consulten vraag ik een energetische beurs vergoeding. Ik hoop je daar te ontmoeten met je Engelen.

 

Cursussen waarvoor ik mij heb ingeschreven.

 20 september ga ik bij, By Touch opleiding de bijscholing volgen:
"Voetreflexologie na kanker" Om mensen te ondersteunen, die herstellende zijn, na kanker. Dit is binnen dit herstelproces waardevol. Ook wordt de angst besproken die bij de therapeut aanwezig kan zijn.

13 november bij Myos opleiding: "Schouderklachten, massage en therapie".
Behalve de anatomie wordt ook de klachten, de symptomen en oorzaken van: Bursitis, Tenditis en Frozen Shoulder uitgebreid besproken en diagnostisch en therapeutisch praktisch geoefend. Ik hoop dat het net zo mooie verdieping zal worden als de onder rug massage die ik bij hun gevolgd heb.

In januari ga de 3-daagse cursus volgen "Gewichtsbeheersing" bij Total Health.
Hierin komt aanbod: zin en onzin van een dieet; overgewicht bekeken via de Chinese geneeskunde en vanuit de Orthomoleculaire Geneeskunde; 5 elementen voedingsadviezen; recepten; en VoetreflexPlus massage en Chinli - Tuina massage gericht op gewichtsbeheersing.

Het is fijn om weer zinvolle ondersteuning en behandelingen toe te kunnen voegen aan mijn praktijk. Op mijn facebookpagina en in mijn volgende nieuwsbrief houd ik je op de hoogte. 
Op mijn website www.jouwnirwana.nl worden ze automatisch vermeldt wanneer ik ze toe ga passen in mijn praktijk.

Cursussen die ik tot en met november geef: 

Kijk voor meer informatie op:
https://engelenpad.nl/cursussen/cursussen/ of op
https://jouwnirwana.nl/web/ontspannende-voetreflex-behandeling/

 Ik verheug mij er op om je te zien op één van mijn cursussen.
Vragen?  neem gerust contact met mij op.

 

Aktie

Van 10 september tot en met 11 oktober kun je gratis kennismaken met Ooracupunctuur.
In deze periode mag je jouw behandeling tijdens je voetreflexbehandeling of massage extra laten ondersteunen met ooracupunctuur.
In de oren zitten heel veel punten die net als bij de reflexzone therapie corresponderen met punten en zones van je lichaam maar ook punten voor mentale en emotionele ondersteuning.
Je hebt de keus tussen maximaal 3 verblijf naalden; of 3 naalden die na de behandeling eruit worden gehaald; of 3 bolletjes en zaadjes.

Lees meer over ooracupunctuur op:
https://jouwnirwana.nl/web/oor-acupunctuur/

 

Engelen Jaar reading

Een Engelen Jaar Reading is een speciale Engelen Reading op een speciaal moment in het jaar of in je leven. Als we richting december gaan dan wordt er vaak terug geblikt wat er de afgelopen jaar aan gebeurtenissen aan ons is voorbij gekomen maar ook kijken we graag uit naar een nieuw fris jaar wat aanvoelt als een nieuwe start, een nieuw begin om nieuwe kansen te creëren.

Tijdens deze Engelen Jaar Reading van 1 uur wordt er per maand een thema besproken, doorgegeven door de Engelen, om zo jou de beste kansen en opties te geven om van 2019 een geslaagd jaar te maken.
Wil je een geslaagd jaar hebben met je werk, relatie, liefde, gezondheid, nieuwe baan, financiën, familie, maak dan voor november, december of januari bijtijds een afspraak.
In deze maanden kost een Engelen Jaar Reading € 105,- i.p.v. € 125,-

Een Engelen Jaar Reading geef je nieuwe en/ of verdiepende inzichten, op de vraag waar jij antwoorden op wilt hebben.

Ook een speciaal cadeau voor een bijzonder iemand.

 

Tip voor constipatie.

Dikke Darm 4 punt van de Dikke Darm meridiaan is een alarm punt die heel goed werkt voor uitdrijving. Daarom is dit heel geschikt bij problemen van constipatie ( moeilijk ontlasting kunnen doen ). Het  masseren is  heel goed en simpel om te doen om dit punt, die op beide handen voorkomt te activeren en te stimuleren.
Let op: bij zwangere is dit een contra-indicatie!

Dikke Darm 4 ligt onderaan de driehoek tussen je wijsvinger en duim en meer drukken en masseren tegen de middenvoetsbeentje aan van de wijsvinger. Leg je duim en middelvinger boven en onder dit punt en masseer heel rustig in kleine ronde bewegingen.

Dit kun je goed doen tijdens het reizen in de trein of bus, tv kijken, boek lezen omdat het niet opvalt wat je aan het doen bent.

Veel succes!

 

Kaart legging om door te pakken

Hoe komt het, dat waar je mee bezig bent maar niet van de grond af wilt komen?

Gebruik hiervoor Engelen kaarten of Tarot kaarten die je in je bezit hebt Leg de kaarten gelijk na het schudden open neer op tafel.

1) Verleden: Wat is mijn passie?

2) Huidige Tijd: Wat is mijn blinde vlek hierin?

3) Onderliggende Oorzaak van je blinde vlek

4) Nabije toekomst: Resultaat wanneer je aan je de blinde vlek hebt gewerkt

 

Nieuwsbrief

Volgende nieuwsbrief kun je in December verwachten.

Heb je vragen of wil iets weten neem gerust contact met mij op.

 

Warme groet van,
Elian Besselink – Geerlings
Grote Kamp 22
6662 TC Elst
Mobiel: 06-40256214
www.jouwnirwana.nl
www.engelenpad.nl

Volg en Like mijn Facebook pagina:
Praktijk Nirwana - Het Engelenpad