Welkom,

Mag ik mij even voorstellen, mijn naam is Elian Besselink-Geerlings. Getrouwd, heb 3 kinderen en op dit moment 6 kleinkinderen. Ik woon en werk in Elst ( gld ) mijn praktijk is naast mijn huis.

Eind jaren tachtig, ben ik in contact gekomen met Reiki, dit was de aanzet voor mij, om mij verder te gaan verdiepen in het zelfhelend vermogen van het lichaam. Ik werkte toen in de reguliere gezondheidszorg maar ik merkte zelf toen al, dat het lichaam en geest door de juiste ondersteuning vanuit de natuurgeneeskunde, preventief baad heeft in het behouden van een goede gezondheid. Het kan ook zorg dragen voor een goede ondersteuning of beter herstel na een ziekteperiode.

Na de Reiki cursussen heb ik de 3 jarige opleiding Voetreflexzonetherapie gedaan bij Sonnevelt opleidingen. Sinds 2005 ben ik natuurgeneeskundig therapeut in de vakgroep; Voetreflexologie.

Medische Basis Kennis op HBO niveau ( Cpion en Plato ) in 2006 ( HvNA ) en in 2015
( Energieschool ) behaald. Vanaf die tijd ben ik blijven verdiepen om zo beter op de vraag, van de cliënt, in te kunnen spelen.
Tweede leerjaar Voetreflex Plus bij Total Health opleidingen gedaan in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Ook daar de volgende cursussen gedaan: de vijf elementen leer, yin-yang, meridianen en acupressuurpunten en reflexzones van oren en handen. Ook de Chinflex ® cursussen, Basis, Gevorderd, Professional bij Voetreflex Plus volbracht.

Andere voetreflexzone cursussen gedaan zoals: Fertiliteit reflexmassage, Zwangerschap reflexmassage, Natuurlijk door de Overgang, de San Jiao de Wondermeridianen, de vernieuwde Aura -en Chakramassage van de Nieuwe Tijd, Neuroreflex, Covid-19 virus reflexmassage, Tinnitus, Schildklier en Neuropathie door Chemo.
Naast de voetreflexzonetherapie heb ik ook cursussen gevolgd in;
Oor acupunctuur, Triggerpointmassage op de onderbenen, voeten en op de rug, Lage rugklachten, Schouder klachten en Cupping. Zie voor meer informatie 'ondersteunende behandelingen'.

De keus van een behandeling wordt altijd in overleg en met uitleg gedaan. Je lichaam maar ook je geest kan veel te verduren krijgen, door alles wat op je afkomt en moet verwerken.
In zo'n periode vergeet je, jezelf als mens heel gauw. Toch is het een verademing om jezelf weer te voelen tijdens een voetreflex behandeling, gecombineerd eventueel met een rug, of gezichtsmassage. Dit geef je lichaam en geest ontspanning, balans, aarding en ondersteunt het lichaam om te ontgiften na een bijvoorbeeld gekregen ziekte.

Voetreflexzonetherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering vergoedt, onderdeel: Natuurgeneeskunde of Alternatief, zie lijst LVNT vergoedingen bij 'Tarieven'.  

Voor kleine groepen geef ik 2 reflexcursussen: 'Ontspannende Voetreflexmassage' en 'Ontspannende Handreflexmassage'.
Sinds 2012 ben ik; Gecertificeerd Gevorderd Praktiserend Engelen Expert ® en Aquarius Angels® Healing Trainer zodat ik verschillende consulten ( Readingen en Healingen ) en workshops kan aanbieden om spiritueel te kunnen groeien. Zie voor meer informatie mijn andere website www.engelenpad.nl.
Ik verwelkom je graag in mijn praktijk ruimte.

Aangesloten bij: