NIEUW: WORKSHOP HAND REFLEXMASSAGE
Voor iedereen toegankelijk. Kijk voor meer informatie hierboven bij  Workshop tab
Hand reflexmassage.

 

Welkom,

Mag ik mij even voorstellen, mijn naam is Elian Besselink-Geerlings.
Ben getrouwd, heb 3 kinderen en op dit moment 4 kleinkinderen.
Ik woon en werk in Elst ( gld ) mijn praktijk is naast mijn huis.

Eind jaren tachtig, ben ik in contact gekomen met Reiki, dit was de aanzet voor mij, om mij verder te gaan verdiepen in het zelfhelend vermogen van het lichaam. Ik werkte toen in de reguliere gezondheidszorg maar ik ervoer zelf toen al, dat het lichaam en geest door de juiste ondersteuning vanuit de natuurgeneeskunde, preventief baad heeft in het behouden van een goede gezondheid of juist er voor zorg kan dragen voor een goede ondersteuning of beter herstel na een ziekteperiode.
Na de Reiki, Quantum Touch cursussen heb ik de opleiding Reflexzonetherapie gedaan.
Sinds 2005 ben ik natuurgeneeskundig therapeut in de vakgroep; Reflexologie.
Medische Basis Kennis op HBO niveau ( Cpion en Plato ).
Ik geef reflexzonetherapie behandelingen op de voeten tot en met de knieën maar ook onder andere op de armen, handen en oren.
Vanaf die tijd ben ik blij dat ik deze weg ben ingeslagen en is het een passie voor mij om mijzelf, te blijven verdiepen om zo beter op de vraag, van de cliënt, in te kunnen spelen, zoals in de Traditionele Chinese Geneeskunde; de vijfelementen leer, yin-yang, meridianen en acupressuurpunten en reflexzones van oren en handen.
Ook de Chinflex ® cursussen, Basis, Gevorderd, Professional bij Voetreflex Plus volbracht.
Andere Reflexzone cursussen gedaan zoals: Fertiliteit reflexmassage, Zwangerschapreflexmassage, Natuurlijk door de Overgang, de San Jiao de Wondermeridianen en de vernieuwde Aura -en Chakramassage van de Nieuwe Tijd, Neuroreflex. Naast de voetreflexzonetherapie heb ik ook cursussen gevolgd in; Oor acupunctuur en Triggerpointmassage op de onderbenen, voeten en op de rug.

De keus van een behandeling wordt altijd in overleg en met uitleg gedaan.

Je lichaam maar ook je geest kan veel te verduren krijgen, door alles wat op je afkomt en moet verwerken. In zo’n periode vergeet je, jezelf als mens heel gauw. Toch is het een verademing om jezelf weer te voelen tijdens een voetreflex behandeling, gecombineerd eventueel met een rug, of gezichtsmassage. Dit geef je lichaam en geest ontspanning, balans, aarding en ondersteunt het lichaam om te ontgiften na een bijvoorbeeld gekregen ziekte.

De Reflexzonetherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering vergoedt, onderdeel: Natuurgeneeskundig of Alternatief

Sinds 2012 ben ik; Gecertificeerd Gevorderd Praktiserend Engelen Expert ® en Aquarius Angels® Healing Trainer zodat ik verschillende consulten ( Readingen en Healingen ) en workshops kan aanbieden om spiritueel te kunnen groeien.
Zie voor meer informatie mijn andere website www.hetengelenpad.nl.

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk ruimte.

 

 

Aangesloten LVNG & RBCZ