Engelen Jaar Reading

 

Een Engelen Jaar Reading is een speciale Engelen Reading op een speciaal moment in het jaar of in je leven. Als we richting december gaan dan wordt er vaak terug geblikt wat er de afgelopen jaar aan gebeurtenissen aan ons is voorbij gekomen maar ook kijken we vaak graag uit naar een nieuw jaar wat aanvoelt als een nieuwe start, nieuw begin om nieuwe kansen te creëren.

Bij de Engelen Jaar Reading wordt er door de Engelen per maand een Engelen Kaart neergelegd die een thema aangeven wat voor jou van belang is. Over deze thema’s krijg je van de Engelen advies en positieve boodschappen aangereikt zodat die jou in staat stellen om het beste uit je jaar te halen.  Als de Engelen het nodig vinden om verdieping te geven, worden extra kaarten bij een maand neergelegd.
Op het laatst worden er 5 element kaarten neergelegd die de spirituele groei van jezelf laten zien. 

Houdt deze adviezen en boodschappen positief in je gedachten zodat je jouw pad of koers wat de Engelen jou hebben laten zien ook positief kunt bewandelen. Ga ervoor!

Een Engelen Jaar Reading is niet alleen geschikt voor Oud en Nieuw maar ook voor elke nieuwe fase / begin in je leven. Ben je net jarig geweest en je begint met een nieuw levensjaar? Of ben je van plan om te switchen van baan? Treed je in het huwelijk? Of ben je net gescheiden? Wil je veranderingen aanbrengen in je leven geef dan de Engelen de kans om dit samen met jou te doen.

Neem contact met ons op, als je voor jezelf of voor iemand anders een Engelen Jaar Reading cadeau wilt doen.

Afspraak maken

Gun jezelf een goede start in een nieuw jaar, of in een nieuwe fase!

Zie voor de tarieven de volgende pagina: Klik hier!