Aquarius Akasha Reading & Healing

Akasha kun je zien als een grote energetische universele bibliotheek, hierin bevindt zich voor elke Ziel, zijn eigen “levensboek”.  Alle gedachte, actie, ervaringen die je als mens hebt opgedaan, van  het hele begin, van al jouw levens, maar ook van het huidige leven en jouw toekomstmogelijkheden zijn erin opgeslagen.
Door in jouw Akasha’s levensboek te kijken, verkrijg je meer kennis over jezelf en wordt je bewust van jouw unieke kwaliteiten maar ook van jouw blokkades en belemmeringen.
De Aquarius Angels ondersteunen nu de geopende engelensfeer binnen de Akasha, zij zorgen ervoor dat hun liefdevol gegeven antwoorden op spiritueel en op zielsniveau binnenkomen. Zo geven zij aan ons hun spirituele inzichten door.

Wanneer je komt voor een  Aquarius Akasha Reading- Healing dan vraag ik aan jou toestemming om toegang te krijgen tot jouw Akasha.

Heb je een vraag of wil je informatie die betrekking hebt op bijvoorbeeld:
Levensvragen,
Spirituele groei,
Zich herhalende patronen,
Verslavingen,
Familie patronen,
Karma, nu actief in je leven; Familie Karma; Karmische relaties,
Keuzes maken,
Inspiratie
Vergroten van je creativiteit
Heling,
Beter communiceren voor groepen,
Droomuitleg,
Zielsrelaties,
Transformeren van blokkades…….enz
dan wordt in een harmonieuze sfeer de antwoorden verkregen en doorgegeven.

Als er door de Aquarius Angels een Healing wordt gegeven dan zullen zij op speciale aandachtspunten hun liefdevolle en krachtige Healing toepassen. Deze Healing ligt op een hoog frequentieniveau.
Behalve de Aquarius Angels bevinden zich binnen de Akasha ook de: Heren van Kronieken, Leerkrachten, Meesters, Dierbaren en de Heren van Karma.

    

Bij een onbewust persoonlijk karma, groepskarma of een familie karma is het mogelijk om jouw deel hierin tijdens deze sessie, op te lossen. Via de Akasha, krijg je inzichten wat de bron is van dit Karma, en als je deze inzichten volledig begrijpt kun je aan de Karmische Raad ( 7 Lichtwezens ) vragen dit stukje Karma los te laten omdat het jou niet langer dient, en aan te passen. Dit geeft een positieve, merkbare verandering in je leven omdat de klacht zich niet meer aanbiedt.

Afhankelijk van de vraag, antwoorden, Healing en aanpassing van je Levenscontract kan de sessie een half uur tot een uur duren.

Kijk voor consult prijs op tarieven.

Afspraak maken