Nieuwsbrief mei 2018 met o.a. Privacy wetgewing, Cupping, Actie

Nieuwsbrief van Nirwana en Engelenpad 

Praktijk van Natuurlijke Geneeswijzen en Spirituele Ontwikkeling 

Hallo beste lezer,

Beste lezer,

Vanwege de nieuwe privacy wetgeving komt deze nieuwsbrief een maandje eerder dan het gepland stond. Meer informatie hierover in deze nieuwsbrief.

Door het mooie zonnige voorjaarsweer van afgelopen weken hebben we gratis vitamine D aanmaak in ons lijf gekregen. Het is wel verleidelijk om iets te lang in de zon te blijven zitten dan echt wenselijk is, zorg voor een goede extra bescherming voor je huid, d.m.v. het gebruiken van zonnebrand crème, spray e.d. of ga regelmatig onder een parasol / schaduw zitten om directe zonnestralen op je huid te vermijden.
Vergeet niet genoeg water met deze dagen te drinken. Je hebt de neiging om koud te drinken en te eten dat is niet erg als het niet dagen achter elkaar is want daar houdt de Milt energie niet zo van, meer van droog en warm.  De Maag energie houdt ook niet van te veel gebakken voedsel  ( hitte ) zoals bij de barbecue en vet voedsel. Hierdoor zou je maag of buik klachten kunnen krijgen. Voor de Maag energie is voedsel met een zoete smaak goed zoals b.v. wortelen, pastinaak, pompoen, zonnebloempitten en mais.
Luister goed naar je lichaam om te kunnen blijven genieten van hopelijk nog vele zonnige dagen.

 

 Uitleg over cursussen die ik gevolgd hebt.

"Pijn verminderen op een natuurlijke manier"  
In deze cursus werd er een bredere kijk op pijn gegeven; zoals enerzijds kun je er vreselijk onder lijden, anderzijds kan pijn je iets heel belangrijks over je eigen wezen leren. 
Pijn is een signaal bijvoorbeeld dat er gevaar dreigt, maar ook dat er sprake is van een innerlijke stoornis van lichamelijke of psychische aard. 
Pijn is "het breken van de schaal van inzicht" 
Pijn voel je in je hoofd: beleving van pijn "iets van jou, het innerlijk antwoord" 
Ook uitleg over de "slagboom" theorie van Melzack en Wall was interessant zij stellen dat genotshormonen die door een positieve instelling en de lichamelijke reactie op pijn ( zoals "beter wrijven", troosten ) vrijkomen, helpen de pijn te verminderen door als eerste de "slagboom" in de hersenen te bereiken en deze deels te sluiten, zodat pijn vermindert/ weg gaat. 
Ook adviezen om te gaan met chronische pijnen werd besproken. 
Zoals: probeer pijnstillers eventueel te ontwennen, pijnstillers kunnen de afgifte van eigen pijnstillende stoffen in het lichaam tegenhouden en voorkomen dat u verbetering voelt.
Let op Stop niet met pijnstillers voor je jouw arts hebt geraadpleegd.

Methodes die besproken werden om met pijn om te gaan, te verlichten, of weg te nemen is: Acupunctuur, Meditatie, Massages, Voetreflextherapie, Aromatherapie / Etherische oliën, Kruidenremedies, Kompressen,  Ontspanningsoefeningen, Yoga, Visualisaties, Voeding, en ook, voldoende beweging, een goed matras, goede houding bij je werk, zitten, staan en lopen.

Vanuit mijn eigen energetisch werk en ervaringen weet ik dat een Engelen Healing en een Aquarius Angel Healing ook een zeer goede methode is om Innerlijke en lichamelijke pijnen te verlichten en te helen, waarbij de bron van de pijn wordt verduidelijkt als een innerlijk antwoord. 

Cupping
Cupping wordt ook wel vacussage genoemd, het is een techniek waarbij de huid vacuüm gezogen wordt. Dit gebeurt door potjes ( cups ) op de huid te plaatsen en een vacuüm te creëren. Door het vacuüm trekt de huid en spierlaag omhoog, waardoor er een betere doorbloeding en lymfecirculatie ontstaat. 
Op deze manier kun je wat in de Chinese geneeskunde genoemd wordt, Wind-koude verdrijven, Qi en bloedstagnatie en pijn opheffen.
Er werd met verschillende cups gewerkt en geoefend zoals met glazen cups die ik ook kan gaan gebruiken voor het Vuur - cuppen, plastic cups, cups met pompsysteem en siliconen cups.

Cupping  is een fijne methode die ik extra kan toevoegen tijdens mijn behandelingen.

 

Jouw privacy.

Vanaf 25 mei 2018 geldt de nieuwe privacy wetgeving, AVG. Op mijn websites kun je lezen welke, hoe en waarom ik jouw persoonlijke gegevens opsla en bewaar.
Lees op: https://jouwnirwana.nl/web/privacyverklaring/ en op https://engelenpad.nl/privacyverklaring/ meer informatie hierover. Ze overlappen elkaar wel maar hebben ook verschillen.

 

 Cursussen die ik geef voor de zomervakantie zijn:

13 mei  Engelen Kaart Reading https://engelenpad.nl/engelen-kaart-reading-workshop/

08 juni  Handreflex massage https://jouwnirwana.nl/web/hand-reflexmassage/

09 juni  Ontspannende Voetreflex massage https://jouwnirwana.nl/web/ontspannende-voetreflex-behandeling/

16 juni  Manifesteren Met Engelen https://engelenpad.nl/manifesteren-met-engelen/

17 juni  Helen Met Engelen https://engelenpad.nl/helen-met-engelen/

29 juni  Aquarius Angels Healing weekend https://engelenpad.nl/aquarius-angels-healing/aquarius-angels-healing-workshop/

 Ik verheug mij er op om je te zien op één van mijn cursussen.
Vragen?  neem gerust contact met mij op.

 

Energetische Scherpe Voorwerpen:
Tijdens de een Engelen Healing, wordt door de Aartsengel Michaël, Energetische Scherpe Voorwerpen weggehaald. Wat zijn Energetische Scherpe Voorwerpen? en Hoe krijg je deze naar je toegestuurd?
Energetische Scherpe Voorwerpen moet je zien als energetische, messen, pijlen, ijspegels, glasscherven, bijlen, priemen, dus alle voorwerpen met een scherpe punt. 
Energetische Scherpe Voorwerpen worden vaak onbewust naar iemand toegegooid. Hoe?
Dit gebeurt als iemand tegenover een ander, kwaad, negatief of roddelachtig spreekt over je.
Hoe merk je dit? Energetische Scherpe Voorwerpen kunnen ( scherpe ) pijnklachten geven in je lichaam, soms zeurend tot een scherpe pijn scheut.

Gelukkig zijn de Engelen aanwezig om deze Energetische Scherpe Voorwerpen weg te halen en te helen, vaak ook geven ze informatie over hoe en waarom ze bij jou terecht zijn gekomen.
Denk, voel je dat dit ook bij jou gebeurd kan zijn en heb je pijn klachten, maak dan een afspraak voor een Engelen Healing.
Wil je het zelf leren om samen te werken met de Engelen, kom dan naar de workshop Helen Met Engelen want Energetische Scherpe Voorwerpen is een onderdeel van deze workshop.
 https://engelenpad.nl/helen-met-engelen/

Afwezig
In de week van 25 mei tot en met 1 juni is mijn praktijk gesloten. Wil je graag jouw behandelingen of consulten continueren maak dan bijtijds een afspraak. 

Actie
In de maand juni kun je voordeliger kennis maken met de Aquarius Akasha Reading & Healing. Voor meer info; https://engelenpad.nl/aquarius-akasha-reading-healing/

 

Uit het boek" Poëzie van de pijn", van linda Martinson, dit gedicht.

Liefdesgedicht

Als je pijn hebt geef dit gedicht dan aan degenen die van je houdt,
aan die ene die om je geeft. Als je alleen met je pijn moet omgaan, schenk dan dit gedicht aan jezelf.

Je genegenheid gelijkt bloemen,
hel'dre kleurmomenten in mijn bestaan.
Je medeleven is even altijd
gelijk de pijn in mijn lichaam.
Een beroering,
een blik,
vastgehouden bij de pijn;
gaven even onmisbaar als voedsel.
Mijn ziel blijft leven
dankzij jou, daarom
heb ik je lief. 

Groet
Ik wens je als lezer, cliënt of cursist een hele fijne, zonnige en ontspannende zomer toe en geniet van de kleine dingen om je heen

 

Warme groet van,
Elian Besselink – Geerlings
Grote Kamp 22
6662 TC Elst
Mobiel: 06-40256214
www.jouwnirwana.nl
www.engelenpad.nl

Volg en Like mijn Facebook pagina:
Praktijk Nirwana - Het Engelenpad