Nieuwsbrief Nirwana en Engelenpad oktober 2019

 
 
Nieuwsbrief van Nirwana en Engelenpad

Praktijk van Natuurlijke Geneeswijzen en Spirituele Ontwikkeling 

2020

Het is goed om dit jaar wat jij voor jezelf nog wil afsluiten, qua plannen, contacten en contracten om dit ook te doen want 2020 ( getal 4: praktische realisatie) staat juist in het teken om dingen op te starten, een nieuw begin te maken. Dat betekent, 4 als symbool van de Aarde dat je met jouw nieuwe ideeën goed gegrond te werk mag gaan inclusief ook jezelf goed gronden met daarbij ook alles in goede verhouding en orde, zekerheid, standvastigheid en aards in de wereld staan. Hierdoor zorg je dat je geestelijke ideeën omgezet kunnen worden in materie.

Dus begin 2020 met ruimte voor jezelf om te kunnen ontplooien. In deze nieuwsbrief lees je welke ruimte ik, mijzelf heb gegeven voor 2020.

Nieuwe "Orakel" Cursussen in 2020 in mijn Praktijk.

In 2020 staan 2 nieuwe orakel cursussen gepland:
Op 5 April Pendelen Met Engelen en
op 6 Juni Orakelen Met Runen.
Met orakelen wil je antwoorden, inzichten of de best mogelijke opties krijgen op jouw vragen. Zoals bij een Engelen Kaart Reading gebruik ik dan de Engelen Kaarten om antwoord te krijgen voor mijzelf of op aanvraag voor een ander. 

 
 

Bij deze 2 nieuwe orakel cursussen leer je dit via een pendel  of via Runen stenen met symbolen. Het is heel fijn maar ook leuk om meerdere technieken van Orakelen te kunnen beoefenen. 

Pendelen en de Runen zijn de 2 oudste orakel technieken van onze voorouders om de wereld en zich zelf beter te leren begrijpen.

Kijk voor meer informatie op:
https://engelenpad.nl/pendelen-met-engelen/

 
 

Stop met Engelen Basis Kennis cursussen geven.

In goed overleg met Annelies Hoornik heb ik besloten om te stoppen met het geven als Trainer van de 4 Engelen Basis Kennis cursussen. Lesgeven doe ik nog steeds met heel veel plezier alleen kreeg ik zelf het gevoel dat ik stil bleef staan en dat ik ruimte voor mijzelf mocht gaan creëren. Engelen blijven voor altijd in mijn leven en ik vertrouw erop dat zij mij weer gaan begeleiden naar andere en nieuwe ervaringen. Na 9 jaren mooie ervaringen en contacten te hebben gehad, in een fijne en mooie samenwerking met Annelies, is het goed voor mij om de bekende deur te sluiten.

Ik blijf als Trainer wel lesgeven in de Aquarius Angels Healing Weekenden en in alle spirituele cursussen die je op de website van Engelenpad kunt vinden.
Voor alle cursisten, die ik in al die jaren, in deze cursussen heb gehad, bedankt voor jullie vertrouwen en voor de prettige sfeer in de lessen.

Mijn vak of ontplooiing gerichte cursussen /uitstapjes. 

I.p.v 23 n

ovember ga ik nu op 2 november naar Den Bosch bij de Energieschool, voor een Medisch Basis Kennis dag over Zintuigen.

In het weekend van 17/18 november is er weer in Houten de Internationale Therapeuten Beurs.

Zeker de moeite waard om te bezoeken en om lezingen te volgen. Ik heb nog kortingskaarten! laat mij weten of je geïnteresseerd in een kortingsbon. 

23 november is de Algemene Leden Vergadering van de LVNT, op deze dag wordt ook het 30 jaar bestaan gevierd van de LVNG. In de middag een interessante bij-scholing.
LVNG wordt geen VNT maar gezamenlijk worden wij LVNT, bij de ALV van 23 november meer duidelijkheid. Qua veranderingen houd ik je op de hoogte.

Op zaterdag 18 januari ga ik met enkele collega's een cursus Access Bars volgen. Er bevinden zich 32 punten op het hoofd die zachtjes worden aangeraakt. De banen tussen deze 32 punten gaan stromen en de vastzittende energie kan worden losgelaten.Zoals: vastzittende gedachten, emoties, overtuigingen en oordelen. Hoe merkbaar? Minder last van stress, pijn, piekeren, faalangst, vermoeidheid, migraine .........
Ben benieuwd wat Access Bars mij en mijn praktijk gaat brengen.

Cursussen die ik dit jaar nog ga geven;

Vrijdagavond              08-10 november        Aquarius Angels Healing weekend
Vrijdag                        29 november             Hand-Reflexmassage
Vrijdag                        13 december             Voetreflex massage

Voor meer informatie kijk op;

https://engelenpad.nl/aquarius-angels-healing/aquarius-angels-healing-workshop/
https://jouwnirwana.nl/web/hand-reflexmassage/
https://jouwnirwana.nl/web/ontspannende-voetreflex-behandeling/

 

Cadeau tip voor de feestmaand.

Zoek je nog een bijzonder en leuk cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Wij geven goede kortingen op onze producten zoals verschillende Engelenkaarten decks van Doreen Virtue voor 
€ 18,50 i.p.v. € 22,35, de Engelen Tarot en Beschermengelen € 20,50 i.p.v. 

 
 
 
 

 De Visualisatie cd's van Doreen Virtue kosten nu
€ 9,95 i.p.v. € 18,50 
Zoals Manifesteren met Engelen, Karma loslaten, 
Engelen en Romantiek,
Engelen in Atlantis 1 en 2,
Engelen Therapie Meditatie,
Met de Engelen naar een vorig leven.
Helen met Engelen
( zie foto ). 

 
 

 

 

 

Ook leuke kortingen op de boeken van Doreen Virtue en Lorna Byrne.
Heb je interesse laat het zo gauw mogelijk weten want op=op. Wil je dat wij jou iets opsturen dan komen er nog verzendkosten bij. Woon je in de buurt laat ons even weten wanneer je langs kunt komen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kruiden en pillen: soms een gevaarlijke combinatie.

Van de zomer stond een artikel in de krant die ik toch even onder de aandacht wil brengen. Ik slik zelf geen medicatie maar als ik klachten heb dan kies ik het liefst, zoals tegenwoordig vele mensen voor een natuurlijk product die gebaseerd is op kruiden, planten en/of bloemen.

Het artikel gaat over dat kruidenproducten minder onschuldig zijn dan de meeste mensen denken. In combinatie met medicijnenkunnen ze gevaarlijk zijn. Enkele voorbeelden zijn:
Ginseng heeft een wisselwerking op: bloedverdunners
Groene thee heeft een wisselwerking op: Antipsychotica, Foliumzuur, Hartmedicatie
Mariadistel heeft een wisselwerking op: Diabetesmiddelen, Bloeddrukverlagers, Antibiotica    en Hartmedicatie.
Ginkgo Biloba heeft een wisselwerking op: Antipsychotica, Pijnstillers, Hart -en vaat
medicatie, Maagzuurremmers, Diabetesmiddelen
Knoflook heeft een wisselwerking op: Spierverslappers, Kankermedicijnen, Maagzuurremmers, Antivirale middelen
Valeriaan heeft een wisselwerking op: Antipsychotica
Sint-janskruid heeft een wisselwerking op: Antivirale medicijnen, Antibiotica, Anti-epileptica,
Immuunsysteem onderdrukkers, Kankermedicijnen, Hartmedicatie, Bloedrukverlagers, Pijnstillers, Anticonceptie, Medicijnen bij plasproblemen mannen, Diabetesmedicatie, Maagzuurremmers, Cholesterolverlager.
Rode Salie heeft een wisselwerking op: Bloedverdunners
Zonnehoed  heeft een wisselwerking op: Antivirale middelen
Kurkuma heeft een wisselwerking op: Kankermedicijnen, Hartmedicatie, Ontstekingsremmers.

Het wil niet zeggen dat je nooit meer deze kruiden mag gebruiken en innemen zolang je maar geen medicatie erbij gebruikt.

Elfen boodschap voor mijn lezers.

Ik heb de Engelen gevraagd welke boodschap ik mocht meegegeven aan mijn trouwe lezers. Ik mocht de kaarten deck pakken van "Helen Met Elfen"
Deze kaart lieten zij mij zien en de boodschap is:
Het is tijd om niet langer persoonlijke banden aan te houden waar je weinig energie van krijgt. Je hoeft je niet schuldig te voelen om bepaalde mensen die je misschien al jaren kent, los te laten. Het hoort bij elke fase in jouw leven en in jouw ontwikkeling dat er nieuwe mensen op je pad komen maar ook dat je afscheid mag nemen van 1 of meerdere personen.
Vraag steun aan de Engelen als je moeite heb om dit uit te spreken of vraag advies hoe hierin te handelen. Het hoeft absoluut niet abrupt te gebeuren maar neem de tijd om afstand te nemen, waar jij je goed bij voelt. Snij regelmatig de koorden door van die bewuste mensen zodat de energie stroom tussen jullie gaat stoppen.
Heb geduld maar waar contacten stoppen komt er ruimte voor nieuwe vrienden, vrienden die in jouw nieuwe fase passen. Het is nu de juiste tijd om dit te doen.
De Engelen zullen je steunen, beschermen en leiden in deze fase van los laten.

 
 

Nieuwsbrief

Volgende nieuwsbrief kun je eind januari  2020 verwachten.

Heb je vragen of wil iets weten neem gerust contact met mij op.

 

Warme groet van,
Elian Besselink – Geerlings 
Grote Kamp 22 
6662 TC Elst 
Mobiel: 06-40256214 
www.jouwnirwana.nl 
www.engelenpad.nl

Volg en Like mijn Facebook pagina: 
Praktijk Nirwana - Het Engelenpad