Nieuwsbrief september 2020

 
 
Nieuwsbrief van Nirwana en Engelenpad

Praktijk van Natuurlijke Geneeswijzen en Spirituele Ontwikkeling 

Beste lezer,

Dit is de derde nieuwsbrief van 2020 en wel met een mooi Jubileum, die ik dit jaar mag vieren. Dankbaar maar ook trots dat ik dit mag vieren met jou. Ik hoop hier nog vele jaren aan toe te kunnen voegen. 

Jubileum 15 jaar Praktijk Nirwana

Dit jaar bestaat Praktijk Nirwana 15 jaar en dat wil ik graag samen vieren met mijn cliënten vanaf oktober tot en met december. Hoe?
Bezoek mijn praktijk in deze maanden!
*Zo krijgt elke cliënt een mooi presentje als aandenken
*Elke maand wordt een gratis Voetreflex behandeling verloot
*Elke maand wordt er een gratis Engelen visualisatie cd of Engelen boek of Engelen Kaarten
 set verloot
*In deze maanden Jubileum Korting op een Engelensessie van een half uur ( €50,- ipv €69,- ) en op een Engelen sessie en Engelen Jaar Reading van een uur ( €100,- ipv €125,- ).

Genoeg redenen om dit feestje samen met mij te vieren, toch?
De verloting wordt gedaan via mijn Facebook pagina op de laatste dag van de maand: zaterdag 31 oktober, maandagavond 30 november en donderdag 31 december. Natuurlijk krijgen de gelukkige winnaars persoonlijk bericht van mij.

Praktische beleving in mijn Praktijk

Sinds ik weer mocht beginnen in mijn praktijk in mei, lijkt bijna alles weer bij het “oude”. Natuurlijk zijn er veranderingen gekomen, zo krijgt elke cliënt voordat zij naar mijn praktijk komen een Triage toegestuurd en een herinnering om zelf handdoeken mee te brengen. Het blijkt dat de cliënten dit prettig vinden.
Ook het desinfecteren van de handen, gebruik maken van mondkapje als er bij het gezicht gewerkt wordt, tijdens het geven van een Engelen Healing en Engelen Kaart Reading. Ook het gebruik maken van een spatscherm tijdens het gesprek en het desinfecteren van de ruimte, van gebruikte materialen en toilet zijn al zo eigen en vanzelfsprekend geworden.

Hierbij wil ik al mijn cliënten bedanken voor hun vertrouwen en medewerking!

Familieopstellingen

Wat uit Liefde gebeurt en door Liefde
in stand wordt gehouden,
kan ook alleen door
Liefde worden
opgelost.

Bert Hellinger

 

 Afgelopen juli de 3- daagse Summerschool Familieopstellingen bij Total Health gevolgd. Velen zullen net als ik nu, het al zelf ervaren hebben hoe bijzonder deze werkvorm is.
Bij familieopstellingen wordt op een onbewuste en moeilijk te verklaren werking, op ‘zielsniveau’, problemen helder en oplosbaar gemaakt. 
Psychische problemen vinden vaak hun diepere oorsprong, in familieproblemen –en geheimen, van voorgaande generaties terug. Bij een familieopstelling worden representanten, zonder enige kennis van de problemen en kwesties van de cliënt en zijn relaties, in de ruimte op gesteld. 
Elke representant staat voor een persoon, wie je bent, bepaald de cliënt, bijvoorbeeld de moeder, vader, broer of zus, oma, opa, de baas, een collega of de cliënt zelf enz. Wanneer de opstelling door de cliënt klaar is gebeurt er iets bijzonders, namelijk dat ieder van de representanten, toegang krijgen tot het weten en voelen van de mensen, op zielsniveau, die zij niet kennen en absoluut niets van weten. Dat is zo bijzonder! Hierdoor wordt op een veel diepere laag dan ons denken het innerlijke beeld of familiegeweten zichtbaar gemaakt.
Van belang is dat op het einde van de opstelling, vanuit liefde de ( rang ) orde weer wordt herstelt in deze relaties. Dit kan leiden tot een snelle oplossing van het probleem.
Elke relatie probleem kun je met familieopstellingen op zielsniveau zichtbaar maken. Zo ook in de relaties; baas- werknemer, tussen collega’s, vrienden, maar ook met een bepaalde ziekte.
Er kan gewerkt worden met personen maar vaak zijn er geen extra personen voorhanden in een praktijk daarom wordt er ook gewerkt met kristallen en met poppetjes. De werkwijze is het zelfde.
Deze methode van familieopstellingen wil ik graag integreren in mijn praktijk.

Cursussen in mijn praktijk.

Voor dit jaar gaan de cursussen nog door:

Zaterdag 10 oktober Aardgebonden Geesten en Entiteiten*
Zondag 11 oktober Leren Handreflex massage te geven*
Vrijdag 6 t/m zondag 8 november Aquarius Angels Healing*
Vrijdag 20 november Leren geven van een Voetreflexmassage”

* Voor alleen 2 personen die al samenwerken met elkaar, of uit het zelfde gezin komen. Dit om 1,5 meter afstand te waarborgen.
Voor 2021 komen binnenkort nieuwe datums op de websites te staan. Wil je toch nog dit jaar een cursus doen maar die is al volgepland neemt dan contact met mij op.

LVNT

Voor dit jaar staat nog een Algemene Leden Vergadering via Zoom op donderdagavond 8 oktober
en een Intervisie met collega’s op vrijdagmiddag op 30 oktober in Opheusden.

 

 

Meditatie van de Windrichtingen Aartsengelen-Elementen-Seizoenen- Kleuren

 

 Bij deze meditatie draai je mee naar de juiste windrichting en concentreer je op de bijhorende Aartsengel, element, seizoen en kleur.

Ga ontspannen zitten op de grond of op een stoel ( liefst meedraaiend ).
Haal een paar keer diep maar rustig adem en nodig jouw beschermengelen uit om je te ombollen, om zo jou in een koepel van Licht te zetten. Voel de warmte en bescherming van de engelen.

Ga richting het Noorden zitten, concentreer je op: -Aartsengel Uriël-element Water-seizoen Winter-kleur Donkerblauw

Pak met beide handen energie van Moeder Aarde en neem die mee boven je hoofd, maak een cirkel met je armen en breng de energie en je handen naar je Hart, concentreer je, op de 
affirmatie “ik heb vertrouwen”

Houd dit 5 tot 10 seconden aan.

Ga richting het Oosten zitten, concentreer je op: Aartsengel Gabriël- element Hout-seizoen Lente- kleur Groen

Pak met beide handen energie van Moeder Aarde en neem die mee boven je hoofd, maak een cirkel met je armen en breng de energie en je handen naar je Hart, concentreer je, op de
affirmatie“ik accepteer wat het leven mij aanbiedt”

Houd dit 5 tot 10 seconden aan.

Ga richting het Zuiden zitten concentreer je op: Aartsengel Michaël-element Vuur- seizoen Zomer- kleur Rood

Pak met beide handen energie van Moeder Aarde en neem die mee boven je hoofd, maak een cirkel met je armen en breng de energie en je handen naar je Hart, concentreer je, op de
affirmatie “ik ben dankbaar voor alles wat het leven mij aanbiedt"

Houd dit 5 tot 10 seconden aan.

Ga richting het Westen zitten, concentreer je op: Aartsengel Rafaël- element Metaal-seizoen Herfst-kleur Zilverwit

Pak met beide handen energie van Moeder Aarde en neem die mee boven je hoofd, maak een cirkel met je armen en breng de energie en je handen naar je Hart, concentreer je, 
op de 
affirmatie “ik laat los”

Houd dit 5 tot 10 seconden aan.

Concentreer je nu op het Element Aarde – jouw Centrum- brengt alle Elementen en Seizoenen samen kleur is Goudgeel

Pak met beide handen energie van Moeder Aarde en neem die mee boven je hoofd, maak een cirkel met je armen en breng de energie en je handen naar je Hart, concentreer je, op de
affirmatie “ik ben welkom, mag er helemaal zijn”

Houd dit 5 tot 10 seconden aan. 

Adem nog een paar keer diep in en uit. Maar je ogen open en beweeg met je armen en benen. Het is goed om na deze meditatie water te drinken.

 

Cursus / nascholing

Bij Total Health start ik in Maart 2021 met de Training Craniosacraal-VoetreflexPlus.
Samen met een collega starten wij met de 3 daagse Basis workshop Craniosacraal- Plus. Hier leren wij de ontspannende basistechnieken voor een algeheel ontspannende Craniosacraal- Plus behandeling. Deze training bestaat uit opeenvolgende 5 clusters van 2 tot 3 dagen. Van Basis naar Verdieping tot Specialisatie.

Later in het jaar van 2021 kunnen we starten met de Basissacraal- Voetreflexplus Basis workshop.

Cuppen / Vuur cuppen

In mijn praktijk heb ik Glazen cups om te Vuur cuppen, dit is goed om Wind en Koude uit te drijven uit de spieren en weefsels. Maar ik gebruik ook pompsystemen; cup met rubber bal en met pistool juist om ook net als bij Vuur cuppen, onder anderen, afvalstoffen sneller af te laten voeren, het bevorderen van Qi en bloed circulatie, het deblokkeren van de spieren, pijn en stijfheid te verminderen en werkt stimulerend ook op de lymfe.
Cuppen staat op zich zelf maar kan ook goed in combinatie met voetreflex behandeling.

 

Zorgverzekeraar

Van november t/m januari kun je weer veranderen van zorgverzekeraar. 

Het zou heel prettig zijn als je deze verandering door geeft aan mij. Dit i.v.m. de juiste code die op de factuur moet komen te staan.

 

 

 

Engelen Jaar Reading

Het laatste kwartaal van het jaar komt eraan. Dan is voor de meeste mensen tijd om op 2020 terug te kijken en plannen, gedachten over 2021 te hebben. Zeker als er een verandering staat aan te komen, bv een nieuwe baan, kopen van een huis, een nieuwe relatie beginnen, trouwen, starten met een eigen bedrijf, wel of niet gaan verbouwen. Allemaal veranderingen die vragen op kan roepen.

 

Een Engelen Jaar Reading is dan de beste optie om deze vragen voor te leggen aan de Engelen.

Nu met jubileum korting t/m december.
Maak een afspraak om van 2021 een geslaagd jaar te maken!

Kijk op:  www.engelenpad.nl  

Nieuwsbrief

Volgende nieuwsbrief kun je eind december 2020 verwachten.

Ik wens je ondanks alle huidige maatregelen, hele fijne Feestdagen toe met al jouw geliefde mensen om je heen. Een klein lief gebaar maken aan een ander is in deze tijd heel bijzonder.

Heb je vragen of wil iets weten neem gerust contact met mij op.

 

Warme groet van,
Elian Besselink – Geerlings 
Grote Kamp 22 
6662 TC Elst 
Mobiel: 06-40256214 
www.jouwnirwana.nl 
www.engelenpad.nl

Volg en Like mijn Facebook pagina: 
Praktijk Nirwana - Het Engelenpad